Let's be each others company

SPRAYTAN AT HOME

PB290037 PicMonkey Collage3
Hej piger! Nu er det tid til endnu et MEGET efterspurgt indlæg, flere af jer har nemlig løbende spurgt indtil hvilken selvbruner jeg bruger. Som jeg fortalte jer i dette indlæg, har jeg været SÅ glad for min spraytan hos Klinik K i Rungsted, der giver et smuk, solbrun og meget naturlig farve. Jeg elsker når jeg lige har fået det, da det gør at man kan skippe makeuppen, ligesom jeg har gjort på de ovenstående billeder – så det er en ren luksus for huden også.

Den samme spraytan, Kristina har brugt på mig i klinikken, kan man købe til hjemmebrug – fantastisk ikke? Jeg er så vild med det! Denne selvbruner er fra mærket myTan, som er 100% parabenefri og fås i 3 farvetoner, 8%, 10% og 14% alt afhængig af hvor mørk man ønsker den. Væsken til hjemmebrug koster 195 kr. og er super nem at påføre hjemme, jeg bruger den 1-2 gange om ugen, når jeg lige synes jeg trænger til lidt ekstra kulør. Den kan bruges i ansigtet og på hals som udgangspunkt – ligesom den er perfekt til at vedligeholde sin spraytan. myTan serien fremhæver ens egen hudtone, hvilket er grunden til at den giver et så flot og naturligt resultat. I kan læse mere hos Klinik K og Deres spraytan lige her. I kan også følge deres Facebook og Instagram. Sov dejligt!

2 kommentarer

  • Dorthea

    Hej Caroline :)
    Giver selvbruneren farve Lige med det samme , eller kan man først se det efter nogle timer ?

    Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Let's be each others company