MY FAVOURITES ∙ SOFT DRINKS

SPRAYTAN AND SKINCARE

PicMonkey Collage2 PicMonkey Collage3Hej piger! Her til aften skal det handle om spraytan og hudplejetips. Jeg var under min SRP-periode, forbi Klinik K, hvor jeg fik en dybderensende hudbehandling, af deres dygtige kosmetolog, Mia. Det var ikke nok med at være afslappende og den rene terapi, for mit daværende SRP-fokuseret hovede – også en luksus for min hud, der virkelig kunne ses nogle dage efter. Det er desværre alt for sjælendt, jeg giver mig selv tiden til at bestille en ansigts- eller kropsbehandling – alt alt alt for sjælendt, for tænkt engang en dejlig velvære man føler efter. Jeg elsker at investere i min krop, sundhed og velvære, her er hudbehandlinger højt på listen – så denne hos Klinik K Hudpleje var helt igennem fantastisk!

Mia tilbyder ansigtsbehandling med produkter fra enten Guniot Paris, eller Exuviance. Kort er Exuuviance også en medicinsk baseret dermatologvirksomhed, altså er der en læge bag produkterne, der gør at produkterne hjælper i tilfælde af hudproblemer – ligevel som de plejer en sund hud. Guniot er det første laboratorium, der har udviklet plejeprodukter, som indeholder 56 aktive stoffer fra cellevævsmiljø og dette mærke har fokus på de enkelte individers behov – altså har vi alle behov for forskellige produkter, alt afhængig af alder, hudtype og problematikker. Bestiller I en tid hos Mia, vil hun kunne anbefale og råde jer til hvilket mærke I skal gå efter – selv er jeg rigtig glad for Exuviance, som var det hudplejemærke jeg fik min ansigtsbehandling i.

Afsluttende fik jeg min YNDLINGS spraytan hos Kristina, med MyTan-produkterne, som intet slå! De er helt igennem fantastiske og giver mig en flot hverdagskulør, som man selv kan justere og opfylde, ved at købe spraytannen til hjemmebrug hos Klinik K i Rungsted. I kan booke tid online her og så må I endelig spørge hvis I skulle have spørgsmål. Lige nu har Kristina tilbud på spraytan, som lige nu koster 195 kr. I skal blot sige I har læst det på min blog, når I booker tid eller møder op i klinikken <3 Sov rigtig dejligt!

Klinik K Facebookside her.
Klinik K Instagram her.

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

MY FAVOURITES ∙ SOFT DRINKS