How to treat you hair

Sporty fashion – Selected femme

P6130225 P6130233 PicMonkey CollageHej piger <3 Jeg har idag fået ordnet en masse praktiske ting, nydt en dag hvor min mor har været hjemme og så er det bare rart at få ladet op til en ny uge. Jeg har ligeledes været en tur i mit klædeskab, hvor jeg har fået sat en masse fint tøj til salg, som I indtil videre kan finde på @fashionbycarolinecloset og noget er også allerede online på Fashion By Caroline Closet via min tictail. Jeg er nu meget tæt på min næstsidste mundtlige eksamenen, som er på onsdag, jeg skal derfor have læst en masse og kan ikke vente med at være færdig, hold op hvor bliver det dejligt!

Nok eksamenssnak – nu til den overdrevet lækre og sporty tee, der er fra Selected Femme. Jeg har altid haft en kærlighed til sporty items, der er blevet fortolket i et mere feminint perspektiv, ligesom denne basket tee er. Printet er SÅ fint og der er stadig bibeholdt den høje krave, det essentielle nummer foran og ikke mindst striben i kraven – så alt i alt er den bare fuldendt og jeg måtte eje den, da jeg forleden faldt over den i Magasin. Den lå til 399,- så vidt jeg husker, den er desværre ikke til at finde online endnu, eller længere – men den var ikke sat ned da jeg købte den, så tænker at den er til at finde i Magasin samt Selected Femmes egne butikker.

Den vil forresten være SÅ lækker at style med et par hæle, jeg bar den til en fødselsdag igår med et par bikerboots. Hvad synes I om den, er den ikke lækker? Kys for nu <3

 

2 kommentarer

 • Line

  Hej Caroline.

  Jeg kan se at du har nogle blå g star jeans til salg. Er der meget stræk i dem? Og kan de evt. Passes af en 36?

  Jeg har nogle lignende fra g star som jeg har i en 24, fordi der er så utrolig meget stræk i.

  Mvh Line :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Line :-)

   Det er helt rigtigt, der er stræk i – og de kan sagtnes passes af en str. 36 :-)

   De er SÅ fine!
   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

How to treat you hair