High-waisted skirt

Spoiled – gift from Jane Kønig

P3240043Godmorgen <3 Nu er der officielt kun 1 dag til at jeg rejser – ih hvor jeg glæder mig. Sol, varme, lækker mad og afslapning – nok det vigtigste af alt. Jeg har nogle bøger som jeg virkelig har sat mig for skal læses – særligt fordi jeg nærmest aldrig har færdiglæst en bog af egen fri vilje. Nu har jeg samlet nogle bøger som jeg har fået anbefalet og de skal læses – nu hvor jeg endelig har tiden. Jeg tror tit jeg ikke har fået læst bøger, fordi jeg ikke er god nok til at lukke af fra hverdagens stress og alle mine gøremål – jeg giver nærmest aldrig mig selv ro, og det er noget jeg virkelig vil prøve at arbejde på.

Nok om min ferie – den skal I nok høre meget mere om <3 Forleden kom jeg hjem til den fineste pakke fra Jane Kønig – først da jeg så den, vidste jeg ikke helt hvad der mon var i den, da jeg ikke havde bestilt noget derfra. I den lå der en champagne, lidt lækkerier og et fint fødselsdagskort hvor jeg blev ønsket tillykke med mine 18 år. Jeg bliver helt rørt af at modtage sådan noget, da det bare er så overskudsagtigt og betænksomt – tusind tak til teamet bag Jane Kønig, jeg føler mig så heldig. Oven i denne gave, er der nu en lille fin pakke på vej hjem til mig derfra, den glæder jeg mig til at vise jer meget mere af <3 Stay tuned! Vi skrives senere, måske til lidt snak om ferie og hvad jeg har med mig i kufferten.

 

2 kommentarer

 • Karina

  du burde virkelig læse bogen the secret . Det er en bog til positiv tankegang, så tilgang til livet går ens ønsker i opfyldelse. Den er så fed. Man bliver helt høj af at læse den. Bruger den altid til eksamener osv og den hjælper mig altid til at jeg kan, jeg vil, jeg skal og jeg gør det som jeg vil det. Den er meget anbefalesværdi. Jeg fik mit drømme job,manden i mit liv på 6 år. Endt uddannelse Med 12 i karakter og mine mål so far er nået. Og jeg er med.positiv tankegang klar til at erobre mine næste drømme for fremtiden. Den får du med garanti læst færdog. God ferie er selv lige vendt hjem fra gran canaria. Og ja varmen og solen giver lige det ekstra energi. Kh og god weekend.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Karina <3

   Tusind tak for din kommentar, den bog virker helt fantastisk og jeg er blevet så grebet af din ros, at jeg jo næsten er nødt til at læse den nu.

   Hvor er du bare sej med din uddannelse og karrakterer, det er godt nok flot – wauw! Stort tillykke. Jeg må i byen og finde den dog, hihi ;-)

   Helt enig, varmen fylder kroppen med energi <3 God påske <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

High-waisted skirt