Winter Wonderland

SPØRGERUNDE; Ask me anything

PicMonkey CollageHej piger <3 Nu er det tid til en spørgerunde, da flere af jer har spurgt ind til det. Nu hvor vi skyder gang i sådan én, tænkte jeg at det kunne være sjovt med nogle facts om mig, det er altid så sjovt at læse om andre bloggere synes jeg selv :-)

Når jeg bager, spiser jeg altid nærmest halvdelen af ‘dejen’ før den kommer i ovnen. Det er SÅ slemt synes jeg – særligt fordi jeg altid ender med at have helt vildt ondt i maven, fordi jeg spiser alt for meget.

Jeg har det med at stresse mig selv rigtig meget – mangler jeg at lave nogle lektier, blog eller andet, kan jeg gå helt i selvsving over det og værst af alt, er jeg dårlig til så at få sat mig ned og gjort det færdigt.

Jeg får altid at vide fra mine veninde, at jeg er en rigtig online-shopper, især fordi jeg elsker at bladre mange sider af tøj, sko, accessories online igennem og finde mine favoritter! Det synes jeg nu er en meget god (og dyr!) egenskab ;-)

Jeg har en uendelig to-do liste, som aldrig slutter. Den er vitterlig uendelig og jeg når aldrig i bund, samtidig med at der hele tiden bliver tilføjet nye punkter.

Jeg har altid rigtig mange gode idéer til alt muligt – for tiden har jeg haft mange idéer til virksomheder, som jeg mener Danmark mangler – det kan være indenfor tøjbranchen, restaurantionsbranchen eller noget helt 3. – det skal I nok høre mere om snarest!

Når jeg skal rydde op og gøre rent på mit værelse, går jeg altid igang kl. 22.00 eller efter, hvilket jo så går ud over mine forældre, der kan ligge sig i seng til lyden af støvsugeren eller når jeg taber en pære på gulvet (hvilket jeg gør hver gang, jeg rykker rundt på mine lamper.)

Det var lidt sjovt facts om mig – del gerne nogle om jer, det er altid sjovt at lære hinanden lidt bedre at kende. Og ja, spørg løs – jeg vil enten lave en video eller et indlæg med svar på denne spørgerunde. <3
Untitled-1

16 kommentarer

 • Ann-Sofie

  Har du fået lavet nogen skønhedsindgreb? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hvad er dine bedste tips til piger generelt?
  Hvad er dine 5 bedste skønhedstips?
  Hvordan er din rolle din klassen? (spasmageren, stræberen, den stille)
  Hvilke frisurer kan du bedst lide? (Kom gerne med bud på alle længder)
  Hvordan håndterer du stress?
  Hvordan håndterer du at du har rigtig mange planer?
  Tjener du kun dine penge igennem bloggen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hvis du kunne se 10 år frem, hvordan så dit liv så ud?
  Hvilke børnenavne er du vild med?
  Hvad er dine bedste tips til at være sund og få en flot krop?
  Hvordan har du det med fremlæggelser?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Salli

  jeg vil gerne spørge hvorndin flotte bluse/top er fra? Har du evt link hvor man kan købe den online?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Har du aldrig haft en kæreste

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej smukke Caroline! :)
  Jeg kunne godt tænke mig at høre lidt om hvordan det har påvirket dit liv at have en blog? Både positivt og negativt.
  Har du tænkt dig at blogge hele dit liv?
  Hvad er dine fremtidsplaner?
  Hvor høj er du?
  Får du tid til træning i hverdagen?
  og hvad er dit bedste råd, til en som lige har startet en blog? :)

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadina

  Hvem ser du op til som sanger ? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hvor tit får du genopfyldning på dine vipper? <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jenny

  Hi Caroline,

  this blogpost is such a wonderful idea! Your blog is definitely my favorite one!
  I would like to know when youglow.dk will be launched. Also I would be interested in your plans for the future. Do you have a boyfriend and how old are you :-)’? Have a wonderful week!
  Hugs
  Jenny

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg kunne godt tænke mig at vide hvilke boligsider du og din søster har anvendt i forbindelse med at i har kigget efter lejlighed :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Hej Caroline.

  Nu hvor du selv nævner det, kunne jeg godt tænke mig at vide hvordan din to-do liste kunne se ud? Og hvilke punker der fylder/vægter højeste? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Hvilke websites er dine ynglings at shoppe tøj på? Og hvilke butikker køber du oftes tøj i, når du ikke handler over nettet? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hvis du skulle beskrive din drømmefyr, hvordan skulle han så se ud og være?
  Føler du nogen gange at du er lidt påtaget? Eller er du ALTID dig selv?
  Hvornår lancerer Youglow.dk?
  Hvad er dit forhold til plastikkirurgi?
  Føler du dig mere voksen end du er?
  Hvordan var det at arbejde i Buch? Altså var de søde eller virkede de bare udadtil søde også knap så søde når man arbejder der?
  Knus<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hej!:-)
  Altså jeg kunne godt tænke mig at vide, hvordan du får råd til alle dine fine ting? Altså du har så vidt jeg ved ikke noget arbejde udover blogging, og du kan ikke stadig have flere penge tilbage fra da du arbejde i Buch. Du sagde nemlig i din sidste ask me at du havde en opsparing derfra, men du har jo også brugt sindssygt mange penge på buchtøj da du arbejde der, så du kan ikke have sparret så meget op igen! Men det skal jeg selvfølgelig ikke blande mig i, men vil bare vide hvordan du tjener dem?

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Winter Wonderland