ZENJI all-you-need abonnement

Splendidclothes, white dress & headband

PicMonkey CollageGodmorgen <3 Denne kjole egner sig ikke ligefrem til det nuværende vejr i Danmark, men synes ikke i skulle snydes af den grund. Måske nogle af jer har planer om en tur til varmen denne vinter? Vil være på forkant til næste sommer eller måske endda tænker at style denne fine kjole med nogle leggins og en cardigan. Den er SÅ smuk og selvfølgelig mest essentiel til en tur på stranden, stylet med en solhat og sandaler – hihi, det er bare det jeg får i tankerne! Dog synes jeg den er utrolig smuk og gennemført grundet detaljerne.

Kjolen er fra mærket Splendidclothes og kan findes via Instagram her eller facebook her. Mit fine pandebånd er fra den altid dygtige Eva Bibser – hun laver de smukkeste pandebånd, armbånd, håndsmykker og meget andet. I kan se mere til Evas smukke kreationer på hendes online webshop lige her. <3 Jeg håber I får en dejlig dag!

Morning lovelies! This dress amazing, perfect for the summer or if you cannot wait – styled with some leggins, boots and a knit. The dress is from Splendidclothes, you can see more clothes on their Instagram or facebook profiles. My lovely hairband is created by the talented Eva Bibser, you can find more of her styles online here.
Untitled-1

4 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

ZENJI all-you-need abonnement