Black leather, gold details and prints

Sparkling jewelry – gold or silver

Skærmbillede 2014-10-29 kl. 12.48.06
Jeg er kæmpe fan af smykker, ringe især. Jeg har aldrig helt kunne finde ud af, om jeg er mest til guld- eller sølvsmykker – eftersom jeg synes guld og sølv smykker kreerer to helt forskellige looks. Ligeledes er det også forskelligt, om jeg vælger at style mine outfits med guld eller sølv smykker – og derfor har jeg både sølv og guld ringe, og ligeledes halskæder og armbånd. Er I til guld eller sølv? hvis I altså har kunnet beslutte jer, modsat mig ;-)

Har fundet de FINESTE ringe hos Aveny, især ringene jeg både har postet i guld og sølv – dem der er lavet af en kæde, i stedet for fast guld/sølv. De er SÅ fine og unikke! Dem kunne jeg virkelig godt tænke mig at eje, ligeledes synes jeg guldringen med det åbne hul foran er virkelig fin og enkel – samtidig langt fra kedelig. Hvilken af ringene er jeres favorit? Se udvalget her!

I am a jewelry-junkie! Just like many other girls, I am in love with jewelry. I can not deceived if I prefer gold or silver jewelry – it is a hard decision, and sometimes I feel for wearing gold jewelry and other times I only wan’t to wear silver jewelry – it depends on my mood and most important, on my outfit. I have found some amazing both gold and silver jewelry from the webshop, Aveny – you can find the hole selection here. What to you prefer, gold or silver? 
Untitled-1

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Black leather, gold details and prints