OUR CURRENT HOME

SPAR 20% HOS MIINTO

IMG_0134
Hej piger! Inden jeg smutter i seng, er jeg simpelhen nødt til at tippe Jer om Miinto’s mid season sale, der netop er skudt igang idag! I kan lige nu, spare MINDST 20% på hele sitet fra d. 27 september kl. 12.00, altså idag, til d. 30 september kl. 12 – altså slutter udsalget på fredag kl. 12. Man kan gøre sig SÅ mange gode køb, at det næsten er dumt at lade være. Selv har jeg bestilt disse SÅ fine glas hjem fra Frederik Bagger, som jeg længe har ønsket mig – I kan finde dem online hos Miinto her.  Jeg vil iøvrigt de næste par dage, dele flere af mine ønsker fra Miinto på bloggen, samt inspiration til vintersko- samt jakker, som I jo lige nu vil kunne købe med mindst 20% – og rabatter kan vi godt lide, ikke? Hihi <3 Sov nu rigtig dejligt, vi skrives ved imorgen!
sponsoreret – OBS glassene er ikke nedsat.

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

OUR CURRENT HOME