WUS GOOD

SPA-KIND-A-DAY

picmonkey-collage1 picmonkey-collage
Hej piger! Som nogle af jer måske har set på min Snapchat: caromarburger, brugte jeg min formiddag i de skønneste omgivelser. Jeg besøgte nemlig Arndal Spa, som ligger i indre Københaven, lige ved Kgs Nytorv. Jeg har hørt rigtig meget godt om Arndal, så tænkte at jeg selv skulle prøve Deres spa på egen krop – herudover også en full-body-massage, som jeg siger jeg, var fantastisk! Jeg mødte ind til min behandling, et stykke tid før den egentlig startede, for at kunne bruge spa- og saunafaciletterne inden. Efter at have fået slappet godt af i spaen og forkælet mine sanser med lækre æteriske olier i saunaerne, kom jeg ind i mit behandlingsrum, hvor der altså ventede mig 1 times afstressende massage. Det er såå længe siden, at jeg har fået sådan én, da jeg ofte prioritere hudbehandlinger i ansigtet før, men hvor skal man alså ikke glemme resten af kroppen.

Jeg nød hvert et sekund i behandlingsrummet, med Deres dygtige behandler. Jeg kan virkelig mærke, at min krop nærmest føles udmattet, blot at at ligge ned og få massage, hvilket jo uden tvivl skyldes, at det altså giver kroppen noget at arbejde med og er med til at frigøre al den hverdagsstress, jeg tror vi eller i høj eller lille grad har. Jeg tog endnu et varmt bad da jeg kom hjem, iførte mig mit nattøj og har ellers bare brugt denne dag på mig selv – spist lækker, sund og nærende mad, set en masse KUWK og lyttet til min krop for en gangs skyld. Jeg kan virkelig anbefale Jer alle, at tage enten alene, eller en veninde, mor eller kæreste under armen og opleve Arndal Spa på egen krop – det vil I ikke fortryde <3 I kan læse og se mere på deres hjemmeside lige her. Rigtig god aften piger <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

WUS GOOD