Day Blossom - Summerlook

Sophisticated – black blazer

P3210013 P3210025 P3210162 P3210189 P3210207 PicMonkey Collage
clicktoshop
Skærmbillede 2015-03-22 kl. 15.41.45Skærmbillede 2015-03-22 kl. 15.42.44Skærmbillede 2015-03-22 kl. 15.43.30Skærmbillede 2015-03-22 kl. 15.44.39Skærmbillede 2015-03-22 kl. 15.47.52
Hej piger <3 Åh hvor havde jeg bare en dejlig fødselsdag igår. Dagen og aftenen blev ikke helt som forventet, men den var stille og rolig, hvilket var det jeg havde haft i tankerne. Jeg hyggede hjemme hele dage, hvorefter vi tog ind og spise på Karma Sushi i byen, som var helt vildt lækkert. Mhhm hvor smagte maden altså bare godt! Jeg havde forresten den fineste kjole på, igår på min 18 års fødselsdag – den skal I snart se, er så forelsket i den.

Herefter var det egentlig meningen vi skulle have fået lidt flere drinks på PSBAR, men der var helt proppet og vi var slet ikke gearet til en bytur – så vi satte os på en café, drak en drink og fik hyggesnakket, hvorefter det blev til en taxa hjem. Jeg er glad for at jeg ikke tog ud idag, eftersom jeg STADIG er småsyg – it ain’t leaving! Så irriterende, da jeg igen ikke har fået sovet ud, men i det mindste har jeg kunne slappe af idag.

Imorgen sker der store ting – måske I kan lure den? Jeg afslører ikke noget igen – men jeg glæder mig til at fortælle jer mere. På billederne kan I se mit outfit igår, som jeg er helt vild med. Blazeren faldt jeg over i Day Lyngby Storcenter forleden dag og jeg måtte eje den – det var der slet ingen tvivl om – og er den ikke bare fin? Den er så stilren, enkel og meget smuk i formen også sidder den bare fantastisk. Jeg smurte ærmerne op, så man kunne se det fine fór i den. Til den fine blazer rockede jeg mine haremspants og bodystocking fra H&M – vildt nok ikke? Det ligner bare slet ikke H&M og ser så lækkert ud til blazeren for at fuldføre det sofistikeret look.

Stilletter er en fødselsdagsgave – er de ikke bare wauw? Jeg er simpelhen SÅ forelsket – selvom jeg har hungret efter Valentino stilletterne  et stykke tid. Disse er så meget mig og jeg elsker formen – herudover er det vigtigt at pointerer, at de er fantastiske at gå i. Åh hvor er de fiiine – glæder mig så meget til at iføre mig dem i Abu Dhabi når vi skal ud og spise – hold op hvor jeg glæder mig! Vi skrives nok ved senere – ha’ en skøn dag og nyd solen <3 Kys!

16 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Day Blossom - Summerlook