Day Blossom - Summerlook

Sophisticated – black blazer

P3210013 P3210025 P3210162 P3210189 P3210207 PicMonkey Collage
clicktoshop
Skærmbillede 2015-03-22 kl. 15.41.45Skærmbillede 2015-03-22 kl. 15.42.44Skærmbillede 2015-03-22 kl. 15.43.30Skærmbillede 2015-03-22 kl. 15.44.39Skærmbillede 2015-03-22 kl. 15.47.52
Hej piger <3 Åh hvor havde jeg bare en dejlig fødselsdag igår. Dagen og aftenen blev ikke helt som forventet, men den var stille og rolig, hvilket var det jeg havde haft i tankerne. Jeg hyggede hjemme hele dage, hvorefter vi tog ind og spise på Karma Sushi i byen, som var helt vildt lækkert. Mhhm hvor smagte maden altså bare godt! Jeg havde forresten den fineste kjole på, igår på min 18 års fødselsdag – den skal I snart se, er så forelsket i den.

Herefter var det egentlig meningen vi skulle have fået lidt flere drinks på PSBAR, men der var helt proppet og vi var slet ikke gearet til en bytur – så vi satte os på en café, drak en drink og fik hyggesnakket, hvorefter det blev til en taxa hjem. Jeg er glad for at jeg ikke tog ud idag, eftersom jeg STADIG er småsyg – it ain’t leaving! Så irriterende, da jeg igen ikke har fået sovet ud, men i det mindste har jeg kunne slappe af idag.

Imorgen sker der store ting – måske I kan lure den? Jeg afslører ikke noget igen – men jeg glæder mig til at fortælle jer mere. På billederne kan I se mit outfit igår, som jeg er helt vild med. Blazeren faldt jeg over i Day Lyngby Storcenter forleden dag og jeg måtte eje den – det var der slet ingen tvivl om – og er den ikke bare fin? Den er så stilren, enkel og meget smuk i formen også sidder den bare fantastisk. Jeg smurte ærmerne op, så man kunne se det fine fór i den. Til den fine blazer rockede jeg mine haremspants og bodystocking fra H&M – vildt nok ikke? Det ligner bare slet ikke H&M og ser så lækkert ud til blazeren for at fuldføre det sofistikeret look.

Stilletter er en fødselsdagsgave – er de ikke bare wauw? Jeg er simpelhen SÅ forelsket – selvom jeg har hungret efter Valentino stilletterne  et stykke tid. Disse er så meget mig og jeg elsker formen – herudover er det vigtigt at pointerer, at de er fantastiske at gå i. Åh hvor er de fiiine – glæder mig så meget til at iføre mig dem i Abu Dhabi når vi skal ud og spise – hold op hvor jeg glæder mig! Vi skrives nok ved senere – ha’ en skøn dag og nyd solen <3 Kys!

16 kommentarer

 • Sasja

  Virkelig fedt outfit søde Caroline <3 og stort tillykke med din 18 års fødselsdag i går!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så fedt outfit, elsker blazeren og toppen!

  Og tillykke med føz’daen :grin:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Det er virkelig et lækkert outfit! :heart_eyes:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Mega fedt outfit!! :heart_eyes:

  Hvor er bukserne fra? :smiley:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dejligt du synes om det <3 Bukserne fra fa H&M har lagt et link (du skal klikke på bukserne under billederne) som minder meget om <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibe

  Hvor er blazeren fra? Jeg kommer ikke ind på det rigtige via dit link :-/ Den er nemlig bare lækker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  hej

  Ved du om de har bodystockingen i butikken i Lyngby ?
  Hvad str har du. For der 36 er udsolgt og ville prøve 38
  Stort tillykke med de 18 år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • malene

  hej caroline. så skønt dit outfit! klikkede på bukserne, da jeg rigtig gerne ville købe dem, men det er ikke helt de samme? dine har lynlås lommer, så hvor er dine købt, eller hvor fik du fat i dem henne? mvh Malene

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Malene <3 Tusind tak! Hvor er du bare sød – er glad for at du kan lide sættet.

   Mine er også fra H&M, men dem jeg har linket til, minder meget om <3

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hvor er din kuffert fra? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Day Blossom - Summerlook