Muubaa Delaney Bikerjacket

Soon in my closet

PicMonkey Collage
Hej søde piger. Lige nu sidder jeg på Meyers og har netop færdiggjort en aflevering, og nu står den på hygge med min sødeste Christina resten af dagen – ih det bliver hyggeligt! Glæder mig helt vildt, vi regner med at tage på enten Strøget eller Fisketorvet hvor vi bare skal rundt og shoppe. I går bestilte jeg forresten de lækre bluser og fine playsuit hjem, som I kan se på billedet ovenover. Jeg er helt forelsket i hver enkel bluse, og den fine playsuit, jeg kan slet ikke vente med at modtage det hele og vise Jer det hele på en masse lækre outfitbilleder.ASOS holder forresten kæmpe udsalg lige nu, som I kan komme til ligeher. 


Meleret bluse // Bluse med dyb ryg // Turkis top med blonder // Playsuit // Fodsmykke // Top med blonde hals // Top besat af sten //
Love Caroline

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Muubaa Delaney Bikerjacket