Everyday luxury with Adore by Nicole

Soon 18 years old

PicMonkey CollageGoodmorning piger <3 Nu fylder jeg jo faktisk 18 år om præcis en uge, er det ikke vildt? Startede bloggen da jeg var 15 år – det er jo slet ikke til at forstå hvor lang tid bloggen har fulgt mig. Jeg er evigt taknemmelig over alt hvad den har bragt med sig og ser ikke at jeg i en nærmere fremtid dropper bloggen overhovedet, derimod ser jeg så meget fremtid i den og jeg glæder mig til at se hvad den kan bringe.

Jeg har haft denne fine kjole et stykke tid og har faktisk overvejet at have den på til min 18-års fødselsdag – dog kan jeg ikke helt finde ud af det, måske er det fordi man har lidt for høje forventninger til ens outfit den da – hihi, det kunne lige ligne mig :-) Den fine sag er fra Americandreams og kan findes online lige her.

Jeg har forresten også brug for jeres hjælp. Jeg står som altid i sidste øjeblik og skal have booket en fødselsdagsmiddag til min 18-års fødselsdag, men jeg kan slet ikke beslutte mig for, hvor det skal være. Har I nogle gode tips omkring lækre restauranter i København eller området heromkring, så må I meget gerne dele dem med mig. Vi skrives ved senere <3
Love

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Everyday luxury with Adore by Nicole