Shopping i Århus

Søndag

Hej søde læsere.
Idag har jeg været sammen med Emilie endnu engang, så hyggeligt! Da jeg blev hentet ved omkring 12-tiden kørte mig og min mor forbi Idé Møbler, som lige er flyttet fra stationen til sunset.
Det var faktisk blevet rigtig fint, men synes nu ikke lige der var noget jeg manglet der.
Er nu lige kommet hjem fra en hyggeligt tur i København med mine forældre, vi fik sat min søster af i lufthavnen, hun tog til London. SÅSÅ SNYD!!
Så fik spist noget lækkert mad på en lækker restaurant, nu er jeg lige blevet færdig med min engelsk disposition, sikke en lettelse.
– Imorgen skal jeg ned og træne med sødeste Johanne og mon ikke jeg finder nogle lektier jeg kan få resten af dagen til at gå med? ;-)

SWEET DREAMS
xx Caroline ♡
4 kommentarer

 • Heej søde! Tusind tak for din kommentar på min blog. Og hvor er det fantastisk af dig at jeg må være med på din blog-roll :) Tak igen. simonebjoernklausen.blogspot.com :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej søde Simone!Selv tak, det er en rigtig fin blog du har dig :-)- Din blog har helt klart fortjent at komme på min blogroll.xx Caroline <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig fine billeder. Og tak fordi jeg måtte komme på din blogroll, det er jeg virkelig beæret over (: Jeg følger dig nu.//Simone.www.aheartwithfashion.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusinde tak Simone! Det var da så lidt, din blog fortjener i hvertfald også at være der. – Tak for at du følger mig :-)xx Caroline ♡

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

 

Næste indlæg

Shopping i Århus