SPØRGERUNDE & INTERIØR COLLAGE

SOMMERENS MUSTHAVES – SKØNHEDSPRODUKTER, LÆKKERT TØJ OG IKKE MINDST NOGET VELPLEJET HÅR

Hej søde piger, idag har jeg virkelig forkælet mig selv! Jeg har været i karbad, brugt min nye bodyscrub fra Badeanstalten (som i kan se lige her), lagt den smukkeste lyse neglelak på hænder og fødder, brugt min nye protein spray til håret, spist den lækreste paradis is med friske jordbær og chokolade stykker. En fuldstændig gennemført søndag. Udover alt det, har jeg ryddet mit værelse op, rykket rundt på mine pynteting o.s.v. Derfor tænkte jeg at i, idag skulle have lidt inspirationsbilleder fra mit værelse.
Idag er der 22 dage til at jeg rejser til Cypern – og jeg glæder mig heeelt vildt! Alle mine veninder er lige nu på ferie, hvilket kun gøre at jeg glæder mig endnu mere, til at det bliver min tur. Jeg glæder mig faktisk også allerede til at skulle vise jer, alt hvad jeg pakker og ligger i min kuffert – men også hvilke produkter, både makeup og solbeskyttelse jeg bruger. Iiih altså!
Tusind tak til alle jer som har stillet mig spørgsmål, i min spørgerunde – i må endelig blive ved, helt indtil på onsdag eller torsdag. Der vil jeg nemlig svare jeg på de overordnede spørgsmål der er blevet stillet, i en video. Udover det lover jeg at alle de ønsker i har haft til indlæg nok skal komme løbende. I må have en fantastisk aften, husk at følg med på min salgsblog, da der nok kommer lidt tøj ind her til aften. Tjek min salgsblog, ‘Go Visit My Wardrobe‘. Kys!

26 kommentarer

 • Jeg er hel vild med, din senge kant. Helt oppe i toppen! :-)Knus<3http://justsmiiiile.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hvor er din sengekant fra egentlig? Den er nemlig super tip top ja!Knuuus fra Lotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er selv lavet den, det er en skumgummi plade betrukket med sølvstof :) Den er sååå fin, skriv til min mail for mere information,Knuuus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Og den der “dup” til at sætte på spejlet s¨man kan hænge sine smykke på?Lotte igen….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Er den brune flaske det protein spray du bruger til håret? Er det meget godt for håret? Hvor kber man det og havd koster det?Kærligst Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det er min protein spray til håret. Jeg har købt den i Tornberg Wellness KBH, mener den kostede 320,- :) Den kan klart anbefales!Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg kunne også godt tænke mig at høre hvor man køber den dup til spejlet??Og de englevinger – love Them, hvor er de fra???Protein spray, hvad skulle det gøre ved håret???

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Duppen til spejlet er købt i Inspiration. Englevingerne jeg har hængende er noget gammelt julepynt fra Tine K Home – og min protein spray styrker håret og giver det glans :)Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Åh hvor jeg dog bare elsker dit værelse søde Caroline, man kan simpelthen ikke andet end at blive inspireret gang på gang. Jeg er så tosset med dit flotte tapet, hvor er det fra? Og tror du stadigvæk man kan købe det? :-)De kærligste hilsner Stine.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åååh hvor er det skønt at høre, og hvor er du dog sød. Jeg bliver rigtig glad for at det inspirerer dig, fordi det er det eneste jeg ønsker med sådanne billeder :) Mit tapet ved jeg kan købes i Flügger og Ilva :)Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har et spørgsmål!!! Kan se du har en Mac computer, har jeg også men kan simpelthen ikke finde ud af at redigere billeder, sådan gøre den større, mindre, sætte den sammen med andre osv, håber du kan lave en lille fremvisning og fortælle hvad du bruger af programmer! Ville være en kæmpe hjælp :) Hugs // http://www.nuggiboo.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej Caroline. Kender du en god hjemmeside hvor man kanKøbe fine pynte pudder som du har? Hvor er den fletkurv som du har stående under en hylde på et af billederne fra? Og hvor er “love” klistermærkerne på dit spejl købt? Kh Anja

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Anja,Mine puder er fra Plusfine, Tine K Home, Day Home og Buch Copenhagen. Såå fine! Fletkurven er fra Bloomingville, og er sat ned til 200 kr i Magasin Interiør afdeling. Love klistermærket på mit spejl er et wallsticker som jeg har købt på nettet. Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej Caroline Hvor køber man sådan en brevholder som den du har stående på dit skrivebord i sølv/Krom belagt? Leder med lys og lygte efter sådan en fin én .. Håber du kan hjælpe mig?KH Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Mette, Pyha, brevholderen har jeg fået så mange efterspørgsler på – men jeg kan simpelhen ikke huske hvor jeg har købt den. Umildbart ligner det i mine øjne en fra Lisbeth Dahl, prøv at tage et billede med af den, måske kender de den. :) :) Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej søde Caroline :-)Først vil jeg sige at du har det flotteste værelse jeg har set, og jeg får rigtig meget inspiration til mit værelse. Jeg vil vildt gerne vide hvor du har dit LOVE klistermærke på dit spejl, og så har jeg set at du har en meget fin sølvkurv, under dit sølvbord, hvor har du denne fine kurv fra.Sælger du også nips, og ting fra dit værelse på din salgsblog??Knus mig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Albert,Iiih hvor er du dog skøn. Jeg kan ikke takke nok for dine søde ord, det varmer rigtig meget. Skønt du får inspiration til dit eget værelse. LOVE klistermærket er faktisk en wallsticker som jeg har købt på nettet, den er såå fin :) Du kan finde mange ligende, hvis du ønsker lige præcis dennne, så skriv igen, så sender jeg et link.Ja, jeg kommer også til at sælge pynteting på min salgsblog :)Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  hvad har du gjort af dit tøjstativ og dine pyntepuder?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tøjstativet havde jeg faktisk kun lånt af min søster og mine pyntepuder har jeg gemt, til når jeg flytter hjemmefra :) Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Elsker dit værelse . :-) hvor er dine tre sølv knager købt??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak! Mine tre sølvknager er faktisk en lang sølvkange, og den er købt i Lisbteh Dahl. Har set den i Lyngby på 70% :) Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Uha :-) tror du stadig de har den? eller er det længe siden? :(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hvor er den kurv fra som du har Oliventræet stående i`Har både søgt i Ilva og Ikea, men der er de for lave eller for store.

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SPØRGERUNDE & INTERIØR COLLAGE