INSTAGRAM BABY - sommermakeup & sundhed- og træningstips

SOMMERENs MAKEUP MUSTHAVES

Hej søde piger. Som lover er det her et lille sommer makeup indlæg, hvor jeg vil anbefale min makeup rutiner og hvilken makeup jeg vil anbefale jer at bruge her om sommeren. Jeg bruger altid meget let makeup om sommeren, og hvis jeg kan undgå makeuppen helt, så gør jeg det. Jeg bruger altid en mineral pudder fra Tromborg, da den er bedst for min hud og jeg synes den giver det mest naturligt look, man kan opnå. Som bronzer bruger jeg en lys, lidt lyserød faktisk, også fra Tromborg.

Det er super flot, og givet et glitrende og feminint look. Udover det bruger jeg min fine M.A.C læbestift i farven nude, det passer perfekt til min hudfarve, da mine læber med den bliver lysere end min hudfarve, den er især flot når man er brun nemlig, og sommetider hvis jeg ønsker lidt glans bruger jeg en lipgloss i næsten samme farve. Jeg vil også anbefale jer min nye parfume, fra Chloé, jeg er faldet pladask for den duft – så sommerligt, intens og meget frisk. I må have en dejlig dag. Kys!

10 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

INSTAGRAM BABY - sommermakeup & sundhed- og træningstips