Angelica Blick - et lækkert look, gang på gang!

“Sometimes good things fall apart so better things can fall together.” – Marilyn Monroe

Hej søde læsere,
Så er det igen tid til en giveaway, og jeg har glædet mig så meget! Jeg håber selvfølgelig mange af jer vil deltage, så bliver det bare endnu sjovere.
I skal have den største tak, det er så vildt at have 300 læsere. Jeg synes det er så dejligt hele tiden at kunne se fremskridt på bloggen, efter min mening bliver den hele tiden større og jeg er så tilfreds med det hele.
Jeg håber i bliver ved med at kommentere alle min indlæg så ofte som i gør nu, jeg bliver så glad når jeg læser jeres søde ord.
Udover at jeg nu er kommet op på 300 læsere, er mine sideviews jo også steget, og helt op på 32.000 om måneden, det er da så vildt! Tusinde tak søde piger, det betyder rigtig meget for mig. :-)
Som jeg skrev i det tideligere indlæg, må 1. pladsen vælge mellem alle tre ting, 2. pladsen mellem de 2 sidste ting og 3. pladsen vinder den ting der er tilbage.
Men nu har jeg i hvertfald lagt billeder ud af tingene, så i kan vælge hvilken der er jeres favorit, jeg vil i hvertfald krydse fingre for jer alle.
Vinderene bliver kåret om præcis en uge. Dvs. torsdag d. 5/1 kl: 14:00 – det er altså ikke særlig lang tid, men tænker det er fint, til det her formål.
OBS. husk når du tilmelder dig at skrive dit fulde navn, email og hvor mange lodder du skal have.
Bemærk på det nederste billede er det kun dækservietten man vinder, den er fra Tine K. og kan bruges som vist på billedet. :-)

For at deltage;
  • Være fast læser af min blog, GFC. 1 lod.
  • Være fast læser af min blog på bloglovin, link. 1 lod.
  • Dele min giveaway på din egen blog. 1 lod.

41 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Angelica Blick - et lækkert look, gang på gang!