THE WINNER OF MY ACADEMY COMPETETION

SOME THINGS TAKE TIME

christiansborg-22 christiansborg-28 christiansborg-35CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2015-11-30 kl. 18.45.44Skærmbillede 2015-11-30 kl. 18.47.20
Hej piger! Et lille afbræk fra min SRP-skrivning, der tildeles har været god idag :-) haha, har så svært ved ikke at lave alt muligt, jeg ikke burde. Jeg har fået ordnet mit værelse idag, rykket rundt og fået mit nye spejl ind, som I kan se på bloggen imorgen. Herudover brugte jeg aftenen igår og lidt af morgenen idag, men min søde Maria – den stod på en lille bitte smule SRP-skrivning og ellers ren hygge, hvilket var så dejligt.

Min søster skal til julefrokost i aften, så jeg er all-alone og vil bruge tiden fornuftigt, nu hvor jeg alligevel ikke har andet at foretage mig. Jeg fandt lige nogle billeder frem, fra Anders og mit shoot, som jeg vidst ikke har fået vist jer. Der er blevet brugt blitz på dette billeder, hvilket vi ikke plejer, men synes nu at resultatet blev meget fint. Hvad tænker I? Vi skrives ved!

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

THE WINNER OF MY ACADEMY COMPETETION