Green armyjacket

SOME OTHER ABELSTEDT FAVORITES

IMG_1563 IMG_1574 IMG_1576
Goodmorning ladies! Jeg er tidligt oppe idag, da jeg har en masse gøremål og så er der altså bare ikke noget bedre, end at komme tidligt op og igang. Jeg elsker morgener, da fortiden hjemme hos mig, er rolige, afslappende og SÅ hyggelige – samtidig med at det er det tidspunkt på dagen, jeg når mest og kan planlægge hvad jeg skal nå resten af dagen. Jeg sidder og klipper nogle film sammen, Anders og jeg har optaget – exciting ikke? Jeg glæder mig sådan til at vise jer det vi har fundet på.

Jeg faldt dog her til morges, over nogle billeder af mine fine Abelstedt ringe, jeg ikke har fået vist jer her på bloggen og synes bare de er SÅ fine at I ikke skulle snydes. Nu vil jeg få lavet min film til Jer færdig, så følg med på bloggen senere <3
Kisses

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Green armyjacket