I still adore you

SOME BEFORE AND AFTER

picmonkey-collage1picmonkey-collage3 picmonkey-collage2Hej piger <3 Mine søde mor og søster, har begge været inde i min lejlighed og knoklet med en masse praktisk, mens jeg har været afsted på ski. De er så fantastiske og jeg kan slet ikke vente med at komme hjem selv nu! Jeg nåede dårlig at sove der i nogle sammenhængende dage, så jeg synes det bliver rart at komme hjem og falde helt på plads. Jeg har taget lidt før billeder, samt nogle mens jeg flyttede ind og tænkte det måske kunne være sjovt at se lidt før/efter billeder? Jeg har samlet nogle, fra min spisestue og stue, og hvor er det altid bare rart at se den ordenlighed på billeder til højre – er det ikke rigtigt?

Som perfektionist, er det mildest talt fantastisk! Haha, sådan er der sikkert også nogle af ejer, der føler det, tænker jeg? ;-) Jeg tænkte at dele nogle fra mit badeværelse og soveværelse måske? Lad mig høre hvad I synes <3 Udover det, må I endelig komme med idéer til indlæg, I synes kunne være spændende her på bloggen! Inden jeg smutter, vil jeg lige nævne, at I kan finde flere billeder fra mit færdige spisehjørne lige her (http://fashionbycaroline.dk/livingroom/). Vi skrives ved snart igen. Kys

6 kommentarer

 • simone

  Hej Caroline,
  Er det 2 forskellige stole/farver på før og efter billederne?
  De ser meget sorte ud på before billederne og mere sølv på after. Eller er det synsbedrag/lyset på billedet :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • simone

  Hej Caroline,
  (kan godt være spørgsmålet kommer 2 gange nu).
  Er det forskellige stole/farver på billederne?
  De er meget sorte på before billederne og mere sølv på after billederne. Eller er det bare synsbedrag/lysindfaldet på billedet der er forskelligt?
  :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Hej Caroline! Hvor er dine stole fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

I still adore you