SOFIE SCHNOOR ACC.

Hej søde piger. Jeg er lige kommet hjem fra arbejde, og sikke et lækkert vejr. Søde Nanna fra mit arbejde, arbejder hos Sofie Schnoor, så da hun viste mig kataloget med alle de fine acc. forelskede jeg mig i allesammen! Men endte med disse fine fine sager, det øverste pung til højre, vil jeg bruge som makeuppung, da den har en helt perfekt størrelse, farven er antisilver, så det har et skindende look. Pungen nedenfor makeuppungen, vil jeg bruge som ganske almindelig pung, da min gamle var blevet slidt, den er super smart fordi den har to rum, derudover tror jeg den bliver federe og federe med tiden, da slangeskindet vil blive mere råt.
Sidst med ikke mindst, købte jeg en fin mobil/kort pung, hvor der er en indbygget plads til mobilen, og nogle holdere mine kort – så smart. Og et rigtig fint armbånd, i samme antisilver farve som makeuppungen, det er såå fint! Glæder mig til at vise jeg dem til et outfit. Senere kommer der en lille ferieupdate, da min mor netop idag har bestilt en sommerferie, til kun mig og hende. Læækkert! Kys og god aften, Caroline <3

7 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.