GIVEAWAY ∙ CHOOSE YOUR OWN SARA STORM ITEM

SOFIE SCHNOOR ∙ MATCHING SET

750_8960 750_8962 750_8965
750_8998750_9004
Skærmbillede 2015-10-21 kl. 20.27.31Skærmbillede 2015-10-21 kl. 20.28.00Skærmbillede 2015-10-21 kl. 20.28.27
God aften piger <3 Jeg er idag taget hjem til mine skønne forældre, for at få lidt god mad, slappet af og hygget hjemme. Bliver faktisk endda og sover, da jeg savner hjemmehyggen. Det er vel altid hårdt at flytte ud i starten, det kan jeg om ikke andet bekræfte – derfor er jeg så taknemmelig over at min søde mor, har indrettet min gamle værelse, med en seng og lidt pynt igen – så kan min søster og jeg komme lige når det passer os. Selv kunne jeg godt finde på at kigge forbi til en overnatning 1 gang om ugen, hihi, til at starte med i hvertfald – savner dem og mine små hunde sådan.

Nok om min hjemve! Nu til mit fine outfit, jeg bar forleden. Hele sættet er fra Sofie Schnoor og jeg er så vild med det :-) Jeg er vild med dette matchende sæt, der er en smule boheme med et classy touch. De lækre hæle er lige mig! De er så lækre med sølvdetaljen på snuden og så er kvaliteten bare virkelig lækker, da de er af 100% læder.

Jeg fandt dette lækre sæt hos Sofie Schnoors hyggelige butik på Gl. Kongevej 141. Butikken er et besøg værd, da der er mange lækre autum-goodies, jeg fandt om ikke andet mange lækre striks, der geerne mååtte være mine. Hihi :-) Der kan ligeledes findes smukke hæle og bikerboots – jeg har erkendt at dette nærmest er det eneste brand, der formår at designe høje hæle, som man kan have på i mere en 1 time. De stilletter jeg har ejet fra Sofie Schnoor igennem tiden, har alle været super komfortable og lækre at have på – det er et kæmpe plus. Jeg har lagt et link til hele sættet, og håber I kan lide det <3 Nyd aftenen!

4 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

GIVEAWAY ∙ CHOOSE YOUR OWN SARA STORM ITEM