FLOATING

SOFA TIL SALG

Jeg ville lige tippe jer om, at jeg har sat min højtelskede sofa til salg, da der skal laves lidt om i min lejlighed og den derfor ikke længere kommer til at passe ind. Jeg har det en smule ambivalent, med at skulle skille mig af med den, da jeg virkelig har været glad for den – jeg må dog indse, at jeg er nødt til at give afkald på den lige nu.

Det er modellen NEW YORK, som er købt i ILVA. Jeg kan ikke finde den online længere, så tror modellen er udgået, selvom den kun er lidt over 1 år gammel. Den fremstår helt som ny og er bare super flot og elegant OG vigtigst af alt, så sidder man rigtig godt i den. ;-) Den kan afhentes i Lyngby når som helst, så hvis én af jer skulle stå og have forelsket jer i den, er I velkomne til at skrive til mig. I kan finde den på DBA lige her.

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

FLOATING