EAT GREEN ∙ EAT BEANS

SØSTRENE GRENE SHOPPING

P1010031Hej piger! Da jeg forleden mødtes med søde Kata til en morgenmad i Waterfront, tog vi efterfølgende et smut forbi Søstrene Grene, som jeg faktisk alt for sjælendt kommer ind i. Jeg har altid været vild med konceptet og dét at sortimentet løbende bliver skiftet ud. Jeg fandt så mange hyggelige ting, jeg gerne ville have med mig, men måtte nøjes med det I kan se på billedet ovenover. Er man lige flyttet hjemmefra- eller skal til det for de sags skyld, så er det altså også et perfekt sted at kigge forbi. Der er så meget fint keramik, små køkkenredskaber man ikke tænker over man mangler, før man står i køkkenet en dag – tro mig!

Det  var bare en lille anbefaling jeg ville give videre til jer – men vil også gerne høre Jeres præferencer om Søstrene Grene <3 Vi skrives ved senere <3

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

EAT GREEN ∙ EAT BEANS