JUNGLE SURROUNDINGS

SØSTRENE GRENE FUND

picmonkey-collage picmonkey-collage2
Hej piger. Sidst jeg lavede de her lidt mere praktiske indlæg, var I ret begejstret. Jeg tænkte derfor, at I skulle se mine seneste fund i Søstrene Grene, som tit er tidsfordriv for mit vedkommende, men jeg finder altid så mange praktiske og fine ting, at jeg burde gøre det lidt oftere. Denne gang, var jeg særligt begejstret over Deres fine is-bærer og to-go-kaffekopper med låg, som jeg faktisk altid har været rigtig glad for. Det er så rart hvis man skal afsted om morgenen eller eftermiddagen, at kunne lave enten en kaffe eller te to go, så sparer man også på den post ;-)

Udover det, fandt jeg den smarteste kop-holder til smoothies og andet flydende. Der er endda plads til lidt topping i toppen, som gør det nemt at tage en lille portion morgenmad eller snack med på farten – er det ikke genialt? Jeg har en masse arbejde med @ninecopenhagen, jeg skal have lavet idag, men vi skrives ved senere <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

JUNGLE SURROUNDINGS