Moodings - online interior

So it goes….

PicMonkey Collage
_DSC1381
_DSC1384
PicMonkey Collage1
Skærmbillede 2014-12-21 kl. 16.53.56
Skærmbillede 2015-01-24 kl. 20.53.29Skærmbillede 2015-01-24 kl. 20.49.09Skærmbillede 2015-01-24 kl. 20.51.41Skærmbillede 2015-01-24 kl. 20.41.23

Godaften ladies! Hermed dagens outfit, som desværre blev forhindret i at blive skud udenfor, grundet det fine snevejr – men måske imorgen, det ikke sner så kraftigt – det ville være så fint, så jeg kan poste nogle billeder på bloggen :-) Har været rigtig produktiv idag, har fået ordnet en masse mails, bagt lækre hindbærsnitter og den lækreste sunde chokoladekage – kunne I tænke jer opskrifter? Det smager vidunderligt!

Imorgen skal jeg ses med en veninde, ordne nogle lektier og til fremvisning af en lejlighed inde i byen – bliver så spændende! Nok om det, I skal nok få meget mere at vide omkring det hele. Jeg har i dag haft min mors lækre strik på, som er fra Vadum – jeg kan desværre ikke finde den online, men den er sat ned med 40% i Magasin lige pt. Til strikken har jeg min fine nye bluse fra Tusnelda Bloch, som jeg har fundet hos Starfashion.dk og er ovenikøbet sat ned med 50%. I kan se resten af udvalget fra Tusnelda Bloch lige her, jeg er helt vild med den langærmet blondebluse – som I snart vil kunne se billeder af på bloggen.

Nu hvor vi snakker om Stafashion og deres lækre, lækre tøj – så afholder de et event her på tirsdag d. 27/1 2015. Her vil være tid til forkælelse og inspiration, hvor Starfashion giver op til 70% på udvalgte varer og Dennis Knudsens profesionelle stylister tager et kig forbi og deler ud af gode tips til hår og makeup. Eventet finder sted på vej: Fuglekæret 1, Hillerød i Starfashions showroom kl. 19-21 – tilmelding skal ske via mobil: 6024 2309 eller via mail: Rikke@starfashion.dk.

Mine bikerbukser har jeg vist jer på bloggen et par gange, men kan ikke få nok af dem – de er SÅ fine og jeg elsker dem! Synes det er vildt at de fra H&M og stadig har et lækkert og ekslusivt look – skulle jeg en dag investere i et par ægte skindleggins, skulle de helt 100 have samme pasform som disse – de sidder SÅ godt! Halskæden og de fine metallic tattoes sætter brikken over i’et og gør ourfittet mere personligt, samtidig med at det bliver dressed up, hvis man skal bruge det til mere end hverdag – de er forresten fra Stars By P. I må alle have en rigtig dejlig aften <3
Untitled-1

13 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Moodings - online interior