UNDERNEATH - LACE PANTIES

SO GOOD

picmonkey-image1picmonkey-collage2picmonkey-collage
1/ Black satin shirt HERE 2/ Grey trenchcoat HERE 3/ White lacebra HERE 4/ Rayban glasses HERE 5/ White sneakers HERE  6/ Satin dress HERE 7/ Coral sweater HERE 8/ Grey knit HERE 9/ Black satin shirt HERE
_______________
Hej mine kære læsere. Puha, endelig er jeg i seng, efter en lang dag. Jeg har fået pakket godt og vel færdigt nu og er så godt forberedt på at flytte her om nogle dage. Jeg har for første gang, været i god tid og forberedt det meste, så jeg ikke står i sidste øjeblik. Jeg kan nu endda nyde weekenden, uden stress over at skulle pakke ned. Det er så dejligt og gør at jeg har tid til, at få lavet de ting jeg har af planer i weekenden. Der er blandt andet, en giveaway på højkant, som jeg glæder mig til at sætte igang. You better be excited ladies ;-) hihi!

Det er virkelig også begyndt at grible i mine fingre, for at vise jer, alt det nye fine interiør i min lejlighed og ikke mindst bare mit nye hjem – der er altid noget helt særligt over det at flytte, det er hårdt og udmattende, men når man så engang er faldet på plads, giver det en ny energi og inspiration, så jeg kan ikke vente!! Her til aften, har jeg samlet nogle SÅ lækre items, der alle står på min ønskeseddel lige pt.

Jeg har længe kigget på, den koral-lyserøde striktrøje, som jeg bare synes er SÅ fin! Er det ikke rigtigt? Farven er virkelig lækker og sommerlig! Udover dette, synes jeg de hvide New Balance sneakers er så cool – dem må jeg næsten eje jo! Hvad synes I om de fine items? Sov rigtig dejligt, vi snakkes snart igen <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

UNDERNEATH - LACE PANTIES