NO LOOKING BACK

SO AM I – NINÈ COPENHAGEN

picmonkey-image2 picmonkey-collage
Hej piger. Jeg er lidt dvask idag, efter en hyggelig aften med nogle veninder igår, men det er vel også søndag ;-) Jeg startede dog morgenen ud med et smut til Malmø med min søde søster, hvor vi egentlig bare ville have en hyggetur til og så havde jeg et gavekort til ZARA, der lige skulle brændes af. Så ja, fik simpelhen shoppet det fineste look, som jeg glæder mig til at vise jer her en de kommende dage.

Lige nu, ville jeg lige vise jer et fint look fra NINÈ Copenhagen, inden jeg skal igang med noget læsestof til den kommende uge på studiet. Dette er CATHCY shirt og MARNI skirt i grøn, som jeg jo selv er så vild med. Jeg elsker i det hele taget dette look, både i gråt og grønt, som det fås i, da de differentiere sig sådan fra hinanden, på trods af at begge styles er identiske.

Jeg glæder mig sådan til se Jer i tøjet og høre hvad I synes om det <3 Men det kommer der mere omkring, her i den kommende uge, indtil da, kan I stadig forudbestille alt fra ninecopenhagen.com, ved at udfylde formularen med de styles, størrelser og farver I ønsker nederst på siden. Vi skrives nok ved senere, kys.

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

NO LOOKING BACK