FRAKLIP.....

SNUGGLE BATHROBE

Skærmbillede 2016-06-05 kl. 15.42.06
Hej piger! Jeg håber I alle har haft en dejlig weekend. Jeg var til havefest igår, hvor der blev drukket lidt for mange mojitos, hvilket tydligt kan mærkes i hovedet idag. Pyha! Om ikke andet har jeg været ude og nyde solen, hygget i min nye morgenkåbe fra Hunkemøller og spist 42RAW’s lækre burger, mhm! Intet bedre når man har bare en snært tømmermænd. Jeg er så vild med Hunkemøllers hyggelige, snuggle morgenkåbe, som virkelig er hyggelig og dejlig at have på. Jeg har altid været stor forbruger af morgen- og badekåber og når den er blød som denne, giver det anledning til at få ekstra meget med den.

Senere idag, skal jeg og sødeste, smukke Camilla ud og spise samt til koncert med Chris Brown, weeeehu! Glæder mig så meget til at se ham live, er sikker på det bliver en fest! Er der nogle af jer der skal ind og se ham live i form idag også? Me likey! Vi skrives ved piger, loooove <3

CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2016-06-05 kl. 15.49.17

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

FRAKLIP.....