Pour it up - Adore By Nicole

Sneakers or bikerboots?

Skærmbillede 2015-02-26 kl. 14.45.27
Hello ladies! Fortiden er jeg nok hvad man vil kalde addicted to shoes, jeg finder hele tiden nye jeg ønsker mig, det gælder både sneakers, bikerboots, stilletter, you name it! Factet er at jeg simpelhen ikke kan beslutte mig for, hvad jeg skal investere i – sneakers er altid cool at have, man går godt I dem og de bidrager til et sporty look!

Set fra den anden sige, er jeg helt forelsket i de lækre Jeffrey Campbell pumps, I kan se nederst til højre – er de ikke cool? Har fundet dem online hos OGCO.dk ligesom de andre sko fra collagen. De skal uden tvivl styles med en bar fod og eventuelt den lækre skindnederdel, fra Tiger Of Sweden, som lige nu er sat ned med 50% (jeg kunne ikke modstå fristelsen og den er nu på vej hjem til mig!) Det ville været et så råt sæt – skulle man en tur i byen, kunne man passende style den med en af de to bodystockings (her & her.) Hvilke sko er jeres favorit? Er der et par I craver fortiden? Vi skrives ved <3
Untitled-1

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Pour it up - Adore By Nicole