Vintage

Sneak peak og bloganbefalinger

7 kopi
picture: HouseOfPhilia

Hej søde læsere,
Sent indlæg – men altså bedre end ingenting :-) Først og fremmest vil jeg sige TUSINDE, TUSINDE tak for alle de søde kommentarer der har vrimlet ind, i skulle bare vide hvor meget det betyder for mig. I er virkelig de bedste læsere nogensinde!
Igår lovede jeg jer jo en masse billeder af min mors nye orangeri, som jeg hele eftermiddagen har gået og hjulpet hende med at indrette – men vi blev faktisk først færdige da mørket var faldet på, og de billeder jeg tog blev bare så dårlige – træls altså! :-( Men nu kan i bare glæde jeg endnu mere til imorgen så, jeg har dog lavet et lille sneak peak, hehe.
Nu vil jeg vise jer de blog som jeg bliver aller mest inspireret af her for tiden, smukke – smukke blogs! Blev ved med det smukke piger :-)

Wardrobe by Fashionistas En fantastisk blog af to smukke og meget kærlige piger, Laura og Maria. Jeg blev simpelhen fanget af deres mange tips og idéer, i er så inspirerende piger! :-)
Buberri – En skøn og meget personlig blog, fandt Hannah’s fine blog fornylig – hvilket jeg bare er super glad for. Hun er en modevidst og meget stilet pige! :-)
Trine Like Fashion En så fin og meget inspirerende blog. Trine husker jeg som specielt god til at lave en masse outfit billeder, hun har bare en utrolig flot tøjstil! :-)

Tag da lige et kig forbi disse lækre blogs, og hvor har jeg dog også bare besøgt mange fine blogs de sidste par dage – hold da helt op! Jeg lover at svare jeg alle som har kommenteret mine indlæg, lige pt. “Vintage” og “Weekenden” – har modtaget så mange søde kommentarer som har rørt mig dybt! Tak piger :-) I må have en fabelagtig mandag aften! Husk, what dosen’t kill you – makes you stronger.

14 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Vintage