“Create your own visual style - let it be unique for yourself and yet identifiable for others."

Sneak Peak


Hej søde læsere,
I må tusinde gange undeskylde jeg ikke fik blogget igår – jeg var jo som sagt sammen med søde Camilla, vi hyggede hele dagen, og sluttede aftenen af med at være sammen med nogle venner – så vi havde en rigtig hyggeligt dag og aften! :-)
Jeg var jo i Lyngby på udsalg igår, og i skal selvfølgelig få de ting jeg købte at se. Jeg tager nogle billeder snart, så glæd jer søde piger, det er nogle ting jeg har ønsket mig så længe!
Tjek lige engang hvor mange læsere jeg har nu? 300 godt og vel, hvor er det vildt – i skal have den største tak, det er så ubeskriveligt for mig. Nu kan i glæde jer til min give-away, som jeg regner med at starte op inden for 2 dage, og præmierne kan i klart se frem til!
Lidt ukonkret emne, men mine forældre har lige sendt min søster og jeg en besked, om at de er ude og køre for at hente en overrakselse til os, say whaaat?
Vi har ingen fornemmelse overhovedet om hvad det kan være, og jeg er simpelhen så spændt! :-)
Jeg skriver til jer så snart jeg har funder ud af hvad det er, også får i nogle lækre og inspirerende billeder snarest af mine lækre køb!

 

 

2 kommentarer

  • Anonymous

    du er en af de smukkeste og mest inspirerende piger, hvis blog jeg har læst! KUN ros fra min side (hjerte)!Kan jeg få af vide hvor mange penge du bruger på lækkerier fra egen konto om måneden? xoxo Nynne :-j

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Altså hvor er du dog bare sød Nynne! Det her er klart én af de sødeste kommentarer jeg nogensinde har læst, hold da op. :-)Dejligt du byder ind med nogle idéer til hvad der mangler op min blog, jeg skal nok lave et indlæg om månedes køb, og hvor mange penge jeg bruger på det! Du må have en dejligt dag,Stort knus Caroline <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

“Create your own visual style - let it be unique for yourself and yet identifiable for others."