Save a tit

Snakprint and shiny jeans

PicMonkey Collage
Godmorgen skønneste læsere :-) Jeg er lige nu på vej i skole, da jeg tænkte at I ville elske dette outfit jeg havde på igår. Jeg bar mine nye yndlings jeans fra Buch Copenhagen til 449,- de sidder perfekt! Derudover har jeg virkelig manglet et par jeans uden mønster, eller farver som kun passer til noget tøj – disse passer virkelig til det meste, så dejligt! De fås også i en lidt mere grålig/sølv farve, som er virkelig fin. Den skal jeg nok også poste billeder af :-)

Til disse jeans har jeg den fine snaketop, med similistropper på, også fra Buch Copenhagen til 199,- min fine skindjakke fra Buch Copenhagen til 2299,- og mine Nike Air Max, som jeg synes er så rå til dette outfit – de bryder det fine, og gør sættet mere afslappet og råt. Hvad synes I? Er skindjakken forresten ikke også bare fin i denne farve? Jeg skriver måske igen senere – Hvad skal I lave idag?
Love Caroline

 

12 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Save a tit