FLORAL SUMMER

SMUK

picmonkey-collage picmonkey-collage2dsc_3319
Vitamin Serum HERE / Jaderoll HERE


Godmorgen piger! Idag skal det handle om lidt beauty og to af mine nyeste favorit-produkter. Det er fra det danske hudplejebrand SMUK, der er forholdsvis nyt på markedet og virkelig har gjort et godt indtryk på mig og min hud. Jeg har fået mulighed for, at teste deres Vitamin A, C og E Booster Serum samt deres kinesiske jaderulle. To produkter, der er fantastiske at bruge sammen, men som også kan bruges seperat.

Serummen føles og mærkes lidt som en blanding, mellem en olie og en serum. Den er let og meget fugtgivende, indeholder sunde vitaminer og er med til at opretholde huden collagen, der får den til at føles og se frisk og ung ud.

Jade-rullen, er en jeg for første gang blev bekendt med, da jeg fik en hudbehandling hos Skincare by Liv (læs indlægget her) Jeg prøvede den under behandlingen og den var bare så rar på huden og virkede nærmest afslappende på mig. Jaderullen bruges til at mikrocirkulationen og muskulaturen i ansigtet. Den styrker hudens cellevæv og er med til, at give en opstrammende virkning samt øge blodgennemstrømningen. Jeg bruger den både morgen og aften, oven på min serum- eller ansigtsolie, så hjælper det med at absorbere produktet bedre.

I kan læse mere om SMUK og deres oprindelse lige hersamt finde en række andre spændende produkter <3 Nu vil jeg hoppe i bad, vi skrives ved senere!

4 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

FLORAL SUMMER