Spoiled - gift from Jane Kønig

Slowjuice – 3 days cleanse

P3230009 P3230011 P3230013 P3230016Hej piger <3 Hold op hvor har jeg glædet mig til at fortælle jer mere om min juice-cleanse af Slowjuice Copenhagen. Tanken om at give kroppen en udrensning, samt mit fordøjelsessystem mulighed for at hvilke og få kroppen renset og  hydrereret. Jeg havde mod på en 3-dages-cleanse hvor min krop fik væsketilstrømning af vitaminer og mineraler fra grøntssagsjuices.

Først og fremmest vil jeg gerne introducere jeg for Slowjuice Copenhagen, som dygtige og inspirerende Julie Houmann står bag. Julie elitesportsudøver og uddannet kostvejleder, dermed har hun om nogen erfaring. Efter hendes VM kamp i 2014 stiftede hun Slowjuice, da hun ønskede juice uden tilsætningsstoffer, konserveringsmidler og så naturlige som muligt. Alle juice fra Slowjuice er af økologiske og biodynamiske råvarer samt koldpresset for at bibeholde alle vitaminer mv.

Selv har Julie haft meget gode erfaringer med juice-cleanse, som gav hende mere energi og gav kroppen et energikick, samt var super sundt for vores indre. Alt dette kan I også læse meget mere om online hos Slow Juice Copenhagen.

Efter at have hørt så meget om juice-cleanse, besluttede jeg at jeg måtte prøve det på egen krop – selvom jeg var en smule skeptisk i starten, men nu kan jeg ikke sige andet end at det absolut var DET HELE værd and I nailed it! Havde ærligt ikke troede jeg kunne klare 3 dagen uden ‘rigtig mad’, men blev jeg sulten, stod den på lidt gulerod, agurk eller i mine værste sukkerchok et halvt æble.

Jeg er så positiv overrasket over denne juice-cleanse og synes at Julie har formået at yde den bedste service man kunne ønske – juicerne smagte ligeledes indre mindre end fantastisk, bliver helt mærkeligt at skulle undvære min lækre ‘harmony’ juice om morgenen – mums den var god!

Nogle af de virkninger denne juice-cleanse har haft er at jeg føler mig renset indenfra og ud, hvilket gør mig mindre stresset. Jeg har fået mere energi på de sene eftermiddage og synes min hud har fået den fineste glød – hvilket helt klart også kommer af de mange lækre juices og urte-te jeg har drukket over de seneste dage.

Jeg tænker det det vil blive en for stor mundfuld, hvis I også skal introduceres for mine dage på cleanse og de lækre juices – så jeg har altså planlagt et indlæg til jer, som bliver udgivet imorgen tidlig, hvor I kan læse mere om de lækre juices, urtete f Pukka og generelt mine 3 dage på juice-cleanse. Stay tuned <3 Vi skrives ved senere! Kys

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Spoiled - gift from Jane Kønig