Don't you

Slip-ons’∙Espadrilles

PicMonkey Collage
PicMonkey Collage1
Godaften piger! Lige om lidt smutter jeg ind til byen, da jeg har en aftale med en veninde, men inden da, ville jeg lige dele mit nuværende dilemma med jer, det er altid rart med andres meninger og erfaringer måske ;-) Som I måske ved, har jeg længe talt om slip-on’ sneakers og espadrilles, jeg har mine Chanel som jeg er SÅ glad for – de er helt igennem fantastiske og jeg bruger dem så tit jeg kan. Farven på dem er nude/koral med sort, hvilket gør dem lidt sværere at sammensætte.

Espadrilles er super fine her hen over sommeren og måske tidligt efterår, men så bliver det også for koldt til dem. Derfor er mine tanker lidt at investerer i et par slipons, som jo også er en cool sneaker. Jeg er dog i tvivl om hvilket par, af den ovenstående jeg skal vælge – hard decisions – hihi. Kendall Jenner ser jo så fin ud i sine både sorte og printet, it makes it hard to choose. De sorte er jo et sikkert valg, det er bare ikke altid det sjoveste ;-) Hvad tænker I? Klik her for at se de fine sko online.

 

2 kommentarer

  • Charlotte

    Jeg har de sorte slip ons øverst til venstre, og jeg elsker dem. De passer til alt i min garderobe, og så er de super komfortable.

    Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Don't you