PLUSFINE LAGERSALG - 28. 29 og 30. Maj

Skinny leather-a-like jeans

DSC_6185 DSC_6197 PicMonkey Collage PicMonkey Collage1
CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2015-05-28 kl. 12.33.44Skærmbillede 2015-05-28 kl. 12.35.08Skærmbillede 2015-05-28 kl. 12.37.35
Hej piger <3 Håber I har haft en dejlig morgen! Jeg har været på et mini-shoot med min kære far, så hyggeligt, lige ind til det begyndte at regne – haha, vejret er virkelig ikke tilfredsstillende for tiden, men alligevel er det hyggeligt når man er indenfor. Om ikke andet er det dejligt lunt udenfor idag, det er altid noget.

Vi fik taget en masse fine billeder, i dette naturskønne område – ser det ikke skønt ud? Jeg har mine skinny jeans, fra G-star på, som jeg egentlig ikke har fået vist jer endnu. Jeg har længe manglet et par basic, men alligevel lækre jeans – det er disse. De sidder FANTASTISK og har den lækreste overfalde, der giver dette ‘læder-look’ som jeg er særligt vild med. Jeg styler bukserne med min fine Plusfine skjorte, der idag er på tilbud hos Plusfines lagersalg, som I kan læse mere om lige her – jeg har dog fundet en lignende skjorte, også fra Plusfine, til dem af jer der ikke har mulighed for at deltage i deres fine lagersalg.

Nu vil jeg smutte en tur ind til byen og ordne nogle ting, vi skrives ved senere – ha’ en dejlig dag <3 Kys!

 

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

PLUSFINE LAGERSALG - 28. 29 og 30. Maj