APRIL WANTIES

SKINCARE BY LIV

picmonkey-collage6 picmonkey-collage5 picmonkey-collage4 picmonkey-collage3 picmonkey-collage2 picmonkey-collage dsc_0102 dsc_0105 dsc_0123
Hej piger! Jeg håber I har haft en dejlig weekend. Jeg har brugt min søndag, på lidt rengøring i lejligheden og hygge med min søde veninde Amalie. Jeg bagte tidligere på dagen, den lækreste, sunde chokoladekage, som vi nød – jeg kommer iøvrigt til at dele opskriften med jer, her engang imorgen tænker jeg. 

Nu vil jeg nemlig dele min skønne og afslappende morgen, jeg havde forrige uge, hos Skincare by Liv, der er en klinik på Østerbro, drevet af søde og dygtige liv. Jeg var inviteret til at prøve, ‘Ling Signature Facial‘ som er en behandling, der varer 75 minutter og er ren forkælelse for krop, sind og hud. Huden bliver forkælet og forfrisket med frugtsyre, peeling, dybderens, en desinficerende ler maske, som er den lyserøde jeg har på, som I kan se på de ovenstående billeder og tilsidst en afsluttende beroligende fugt maske. 

Jeg var virkelig positivt overrasket over behandlingen og nød hvert et minut. Det er så vigtigt, at pleje sig selv og sin hud ekstra meget indimellem og jeg ved, at jeg skal blive bedre til, at gøre dette jævnligt, da jeg virkelig kan se og mærke synlige resultater. Udover dette, er det bare så vigtigt, at føle sig tilpas og ekstra forkælet, når man beslutter sig for, at booke en ansigtsbehandling eller anden kropsbehandling. Dét at kunne koble af, føle sig afslappet og få en indre ro, er også en del af oplevelse, så jeg vægter både klinik og behandler meget højt, og her synes jeg Liv har været helt uden for sammenligning – det var virkelig en fantastisk oplevelse, som jeg klart vil anbefale videre til alle jer.

I kan læse mere om Liv’s forskellige behandlinger online her og høre mere om Liv’s erfaringer og klinik lige her. <3 Skriv endelig, hvis I har nogle spørgsmål. Liv har iøvrigt, været så sød, at lave en rabatkode, der giver jer 25% rabat, på alle klinikkens behandlinger i april måned, ved at skrive CAMA-APRIL i kommentarfeltet, når I booker tid. (direkte link her)

Jeg håber I kunne bruge indlægget til noget, og kunne lade jer inspirere. Gør I jer i at forkæle jer selv med en ansigtigsbehandling indimellem? Lad mig endelig høre, Jeres erfaringer. Nu vil jeg hoppe ud og løbe en tur, kan mærke at lidt frisk luft, ville gøre rigtig godt idag <3 Vi skrives ved snart igen! Kys

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

APRIL WANTIES