Vind et sæt eyelash extensions - Adore By Nicole

Skinny jeans: with fluffy fur, perfect for the autumn

PA060084 PA060085  PA060109
PA060096
PA060087
Skinny jeans 349,-・Black laceshirt 299,-  ・ Triplechains  144,- ・Fake fur  549,-


Hello girls! Kender i de dage, hvor tingene bare går galt på stribe? åååh, sådan en dag har jeg haft idag – de er altid lidt svære at komme igennem! Starter morgenen ud med at komme for sent op, af en eller anden grund ender jeg i skolen, bare uden min computer?! Spørg mig ikke hvordan jeg kan glemme den! Dog er jeg endelig hjemme, hvilket er så rart – nu skal jeg bare slappe af og ordnet en masse praktiske ting.

Har været så heldig, at finde disse fine jeans i H&M – og ja, ganske rigtigt H&M – selvom jeg sjælendt våger at prøver deres jeans, da jeg normalt ikke er vild med pasformen. Disse sidder til gengæld virkelig fint, de stumper en lille smule på mig, men sidder ellers super flot! Jeg er vild med det draperet look ved knæene og ja, selve farven og looket – de er ret rå, hvilket jeg er vild med! Jeg havde min nye bluse, som er lidt gennemsigtig og meget tynd i det, til – som også er fra H&M. Jeg er helt vild med blusen som er pretty simple, virkelig classy og feminin – og man kan med fordel iføre sig sin fineste bh, hvis man ikke er bange for at blotte sig lidt – jeg synes ikke det er vulgært, men derimod virkelig feminint hvis man styler den med det rigtige undertøj :-)

Den fine fake fur, er nok den jeg har glædet mig mest til at vise Jer, da det er én af mine nyeste favoritter! Den er altså fantastisk og passer bare til alting, hvilket er intet mindre end fantastisk. Fake furs er meget in for tiden, og denne gør sig rigtig godt, da den har et fint snit og fås i flere forskellige farver. Jeg valgte en i sort, da jeg i forvejen har en pels i lys beige og grå – og tænke at den er perfekt til efteråret og vinterens outfits. Disse billeder er faktisk blot et lille preview, eftersom at der senere vil komme flere billeder af hele outfittet <3 Staaaay tuned girls!
Love-Caroline

14 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Vind et sæt eyelash extensions - Adore By Nicole