"Through these windows lies the soul of the city, across Madison and down 5th Avenue."

Skift de mørke vinterfarver ud med sommerens smukke og lyse farver

Hej søde piger. Jeg er lige vågnet og har taget nogle billeder af mit fine tøjstativ. Igår da jeg kom hjem fra arbejde, tænkte jeg at mit tøjstativ skulle have en lille opfriskning, så derfor blev alle de mørke vinterfarver   skiftet ud med smukke lyse beige og lyserøde farver. Jeg er vild med det! Jeg bliver så glad, når jeg kigger på sådan nogle lyse og fine farver – det er så sommerligt, fint og feminint. :-)
Resten af dagen skal jeg lave nogle lektier, rydde lidt op og ellers bare hygge med min familie og et lille smut forbi min søde veninde Emilie. I løbet af ugen kommer der stilfulde billeder af nogle nye lækre lækre ting, som i kun kan se frem til at se! I må have en fantastisk dag piger. Amour á Vous <3

2 kommentarer

  • Du har virkelig noget lækkert tøj!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det lyder super hyggeligt! :-)Tjek min blog ud, har en give away kørene. Hvis du fristes ;-)Knus<3http://justsmiiiile.blogspot.com/

    Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

"Through these windows lies the soul of the city, across Madison and down 5th Avenue."