Skiferie til Østrig? Ja tak!

Hej søde piger,
Jeg har desværre ikke noget at få samlet alle mine ønsker ind på et billede, så det må i altså have tilgode til imorgen.
Jeg har været ud og spise med min søde familie idag, så vi havde en super hyggelig aften, det er altid dejligt med noget familiehygge.
Men i kan jo høre om den nyhed og skrev en smule om i tideligere indlæg, der er nemlig at jeg højt sandsynligt tager på skiferie i Østrig. Det var faktisk ikke meningen at jeg skulle afsted denne gang, da jeg har været afsted de sidste to år, men hold da op hvor ville det være lækket at komme afsted.
Jeg skal derned med min far, en masse venner, så jeg er sikker på jeg ville få en fantastisk tur. Dog er der en ulempe, som jo netop er skolen, det er det eneste minus ved det.
Lige nu sidder min far og prøver at få fat i en flybillet, så jeg kan komme afsted med samme fly, jeg håber virkelig det bliver det til noget. :-) Da jeg simpelhen elsker at stå på ski, også er der bare så smukt!
Imorgen har jeg rigtig travlt med både aftaler, træning og lektier, så tvivler på at det bliver til det helt store, da jeg bliver nød til at prioterere mine lektier før bloggen, men jeg regner med at få lavet mine ønsker, så i kan se dem. I må have en dejlig aften søde piger – what dosen’t kill you, makes you stronger. 

 

Billeder fra min tur til Østrig sidste år – skønt vejr altså! 

7 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

“Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring.” - Marilyn Monroe