MY NELLY WANTIES ∙ HELLO OCTOBER

SIXTY DAYS ∙ ZEBRAHQ.SE

750_8777 750_8780 750_8805 750_8807 750_8809CLICK TO SHOP
Grey knit ∙ Silver necklace 

Godaften piger! Hvis I ikke allerede har slukket computeren og mobilen, ville jeg lige hurtigt vise jer min nye fine strik, fra en af mine favorit webshops, nemlig ZEBRAHQ.SE. Denne webshop forhandler de lækreste mærker, herunder Sixty Days, som strikken jeg har  på, på de ovenstående billeder er fra. De andre mærker, der bl.a. omfatter Odd Molly, Rabens Saloner mv. er nøje udvalgte og hver en enkel item fra Zebra, ville jeg elske at eje.

Strikken her hedder ‘Sidney Knit’ og koster 1.399 svenske kroner, hvilket er svarende til ca 1.127 danske kroner. Den er vamset og ikke for tyk – som en sweater hurtigt kan blive. Vigtigst af alt er den blød og kradser ikke, derfor har den været min no. 1 thing to wear igennem de seneste dage, den er et dejlig nem at tage over hovede, og har ligeledes en fin detalje på ryggen og ærmerne. I kan finde den fine strikbluse online hos ZEBRA lige her og min smukke halskæde er fra Stars By P og kan findes her til 300 kr – er den ikke også fin? Sov dejligt <3

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

MY NELLY WANTIES ∙ HELLO OCTOBER