MAXIDRESSES ON MY MIND

SITTING PRETTY

PicMonkey Collage
Godaften ladies! Har været ude og igang hele dagen – synes indimellem dage hvor der sker noget hele tiden er skønne, man når en hel masse og er drænet for energi når man nu engang kan ligge sig i seng. Det giver så meget ro at nå en masse, så jeg i de kommende dage kan arbejde mere hjemmefra. Jeg har idag været til terminsprøve i afsætning, hvilket gjorde jeg blev lidt ør i hovedet efter al den computerskrivning og læsning – dog har jeg en god mavefornemmelse og håber det er gået godt. Imorgen står den på engelsk terminsprøve, det er straks værre – hihi – er der nogle af jer, der også er til terminsprøver for tiden?

Jeg har om ikke andet været i Lyngby idag, for at købe det smukkeste marmor fad, som jeg glæder mig helt vildt til at vise jer på bloggen imorgen! Det er SÅ smukt og jeg har ikke kunne få det ud af hovedet, så tænkte det var en god investering – stay tuuned for it! Her har I lidt billeder fra Magasins smukke prøverum – er tapetet ikke bare fint? Er vild med det! Om ikke andet hyggede min søster og jeg forleden i Magasin og jeg faldt over disse to lækre items jeg ville elske at eje. Den hvide strik-lignende bluse er fra Hoss Intopia, smuk ikke? Meget sommerlig og fin! Strikblusen er jeg også så vild med, farven er flaskegrøn i en meget faded udgave, hvilket jeg rigtig godt kan lide. Hvad synes I om det? Ingen af delene er desværre til at finde online, men I kan finde begge styles i Magasin <3 Sov nu dejlig!

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

MAXIDRESSES ON MY MIND