Frontline for my baby

Sipping on champagne

DSC_3757 DSC_3773 DSC_3776 DSC_3781 DSC_3783 DSC_3786 DSC_3794
Fur from Kaycee, similar here // Jeans from Tommy Hilfiger, similar here // Top from Illusionskirt // Sneakers from Chanel // Jewellery from Regitse Rosenvinge

Hej piger <3 Hermed billeder af mit outfit igår, som jeg er helt vild med! Pelsjakken har jeg sådan glædet mig til at vise Jer, fordi åååh hvor er den fin – synes I ikke? I’m in love! Jakken er fra Buch Copenhagen og koster 2899,- Her til har jeg min jeans fra Tommy Hilfiger på, som faktisk er gået hen og blevet en favorit hos mig – efter at de har ligget hele efteråret og sommeren, uden at jeg har så meget som rørt dem, men da jeg så ville sælge ud forleden, faldt jeg over den – og jeg nænnede altså ikke at sælge dem. Det er jo fantastisk at finde sådanne fund i sit klædeskab!

Jeg elsker pelsens snit og de fine detaljer, den ser virkelig eksklusiv ud efter min mening. En anden ting som jeg ikke har kunnet vente med at vise Jer, er mine fine armbånd, som jeg står bag i samarbejde med Regitse Rosenvinge. Jeg går med mine hver dag, og varierer så efter hvilke outfit jeg har på. Igår var armbåndene ved navn Bloodstone Crystal, Sparkeling Destiny og Shiny Florence perfekte til mit outfit, og jeg er vild med at kombinere disse armbånd, som også er smukke at bære alene. Én lille ekstra overraskelse, som er en tilføjelse til min smykkekollektion, er den smykke sølvring – den er så fin, enkel og samtidig ekstrem unik, også er den endda håndlavet.

Jeg er så stolt og synes resultatet af armbåndene er blevet fantastisk! Jeg mangler stadig at vise Jer de sidste styles, før vi lancerer kollektionen på fredag – ååh det bliver spændende! Udover dette, kan jeg røbe at Regitse og jeg er igang med at stable et event til lanceringen på benene, så I må holde Jer opdateret – jeg skal nok skrive så snart der er noget mere på plads. Som sagt er lanceringen blevet rykket til d. 29/8 i stedet, og bliver til at finde online på Regitserosenvinge.com <3 Hvad synes I om dem?
Love-Caroline

6 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Frontline for my baby