∙JEWELNILE∙CROCODILE OIL∙

SIN CITY ∙TONIGHT YOUR THE OWNER

750_8875 750_8883Godaften søde piger! Hermed sidste indlæg fra Danmark, inden jeg smutter en tur til varme, skønne Dubai imorgen. Jeg har haft så travlt de seneste dage, har haft så meget at skulle nå, har endda været langt forud med afleveringerne, så det ikke skulle stresse mig på ferien og nu glæder jeg mig bare sådan til at gå ombord på flyet imorgen, når alt er gjort og jeg kan se frem til 1 uges afslapning. Jeg har stadig en masse gøremål imorgen, som jeg skal nå inden jeg skal afsted – lige nu virker det hele meget uoverskuelige, men om 24 timer er jeg allerede i Dubai, det er en lidt underlig tanke.

Jeg har ikke fået pakket endnu, hvilket er typisk mig – det bliver nærmest gjort timer før afrejse for mit vedkommende – selvom jeg er en meget struktureret person, til tider i hvertfald ;-) SÅ ja, nu skal jeg igang med at flå alt tøjet ud af skabet – hihi, det skal nok blive sjovt. Jeg tænkte, at I lige skulle se denne fine strik fra LailasCloset inden jeg smutter igen. Jeg er så vild med den, synes den er rå, cool og ikke mindst virkelig rar at have på. I kan finde den online til 349 kr. lige her. Sov dejligt <3

3 kommentarer

 • Denise

  Synes din make up video udebliver hele tiden! Man mister desværre lidt for dig når det er sådan.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

   Sådan er hun altid, det kan ikke komme som en overraskelse

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den kommer snart. Har været stresset og prioteret mit helbred, familie samt skole højere. :-) Det håber jeg i forstår. God aften

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

∙JEWELNILE∙CROCODILE OIL∙