THE PERFECT ESPADRILLES

SIMPLYFIED

PicMonkey Collage1 PicMonkey Collage3 IMG_0611 IMG_0615
God aften piger! Jeg er netop vendt hjem fra en powerwalk om Lyngby Sø, havde sådan brug for at få noget luft, efter en lang dag indedøre. Imorgen starter en ny uge, og eftersom studentertiden officielt er helt ovre nu, har jeg lige pt kun bloggen at tænke på. Det er lidt surrealistisk, samtidig med at jeg godt kan mærke, jeg kribler efter at lave en smule mere. Jeg elsker at bruge al min tid på bloggen, men det at komme lidt mere ud og have ansvar på en anden måde, er også spændende – så nu må vi se hvad tiden bringer. 1 ting er i hvertfald sikkert, og det er at I kommer til at blive meeeget mere forkælet end nogensinde før og jeg glæder mig sådan, til at kunne forddybe mig endnu mere i bloggen.

Jeg har her, lidt outfitbilleder fra ugen, som jeg ikke fik vist jer. Her har jeg min fine nederdel fra Buch Copenhagen på og som faktisk er sat ned med 50% lige nu. Den er lidt Isabel Marant inspireret og så synes jeg den sidder rigtig fint. Hertil har jeg en sort basic top på fra Designers Remix og en af mine yndlings jakker fra Birgitte Herskind. Hvad synes I om det? Vi skrives ved senere eller imorgen tidlig – sweet dream ladies!

THE OUTFIT
Skirt: Buch Copenhagen
Top: Designers Remix
Jacket: Birgitte Herskind
Shoes: Buch Copenhagen

4 kommentarer

 • Hvor er det bare et dejligt look! Det er umuligt ikke at blive en lille smule forelsket i den fine Tinkerbell-agtige nederdel :)

  God søndag
  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabel

  Super lækkert outfit😍 Men jakken du linker til er ikke den samme som du har på😉 Har du evt det rigtig link, eller kan huske hvor du har købt den? Og tak for en lækker blog:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusinf tak søde Isabel, dejligt du kan lide looket <3 Jeg kan desværre ikke finde jakken online mere :-(

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

THE PERFECT ESPADRILLES