romantic surroudings

“Simplicity is the keynote of all true elegance.” – Coco Chanel

Jeg faldt over disse her så fine kjoler fra Nelly idag – de er simpelhen så fine og meget enkle. Jeg kan slet ikke vente med at ifører mig sådan en til sommer med en solbrun kulør, så bliver det ikke finere.
Hej søde piger,
Nu har vi afleveret skiene tilbage, og er så småt begyndt at pakke. Imorgen tidlig rejser vi hjem, og jeg glæder mig rigtig meget til at se alle mine søde venner, veninder og ikke mindst min familie.
Jeg har haft en så dejlig tur, og vejret har i den grad været med os. Jeg håber i synes det er sjovt at min mor og søster, har været gæste bloggere igår og også kommer til det idag. :-)
Jeg faldt idag over disse her så fine kjole, som alle er fra Nelly. Jeg glæder mig allerede til at ifører mig de lyse/hvide og ikke mindst pastelfarverne til sommer. Især når huden har fået en dejlig brun kulør, ser det simpelhen så lækkert ud. Senere vil min mor og søster vise jer nogle deltaljer fra stuen. Jeg håber i får en skøn start på weekenden – tusinde kys og knus!

4 kommentarer

 • Anonymous

  hvis du skal flytte over til bloggers delight, skal du have 50.000 besøgende om måneden. har du virkelig det??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Som de skriver på deres hjemmeside skal man helst have over 50.000 views om måneden. Dvs. man behøver altså ikke helt præcis at ramme det, udover det har min blog vist store fremskrift på den sidste og jeg har 84.000 views og mange faste læsere. Men som sagt er det ikke helt fastslået at jeg skal flytte endnu, da vi stadig mangler at få det hele afklaret :-) Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

   Jeg har 600 faste læsere, og 180 følgere på bloglovin, men er ikke blevet tilbudt noget endnu :-( Det ville være en drøm der gik i opfyldelse hvis det en dag sker!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det nogen flotte kjoler! Har du tankerne at købe nogen af dem her til sommer? :-)Hugs Amandahttp://revolutionofsimplicity.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

romantic surroudings