CIAO CIAO LADIES

SIMPLE IN BLUE

P1010586 PicMonkey Collage
BLUE SHIRT

Hej piger! Studenterugen er ved at være over os, er bliver du ligesom jeg, handelsstudent med blå hue, er det nu der skal investeres i blå og hvide items, der matcher huen så fint. Jeg har fundet den fine blå sag, hos SHEIN og er så vild med den. Off-shoulder-effekten er meget populær på nuværende tidspunkt og det ser også rigtig yndigt og sommerligt ud. Denne er ligeledes udstyret med vie ærmer og fine detaljer. Hvad synes I, er den ikke bare fin? Jeg glæder mig i hvertfald allerede til at iføre mig denne, OG min fine studenterhue, jeg kommer til at elske, selvom man ikke just er køn med den på ;-) hihi!

Udover mit tøj, tænker jeg at I måske også vil være interesseret i at høre mere om den smukke ring fra Julie Abelstedt, som jo virkelig er Tiffany-a-like og overdådig! Julies fine side er virkelig et besøg værd, den er så gennemført og fyldt med smukke ringe – I kan finde den ring jeg bærer, lige her. Vi skrives ved senere piger!

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

CIAO CIAO LADIES