WHAT'S BEHIND

SILKY AND GIRLY

picmonkey-collage dsc_2943 dsc_2945dsc_2944
Nelly wrap dress HERE 379 kr. / Glitter swimsuit SOLD OUT similar HERE


Godmorgen piger! Jeg har fået nok min uges bedst søvn i nat, har haft lige problemer med det på det seneste og det er jo bare SÅ irriterende. Jeg tror vi alle ved, hvor meget det påvirker en, når man har sovet dårligt flere dage i stræk – gid jeg besiddede et sandt sovehjerte! Haha, hvordan har I det med at sove? Min opfattelse er lidt, at man enten er en sovetryne eller, ligesom jeg selv, føler det varierer fra periode til periode. <3 Del endelig jeres oplevelser og tips måske ;-)

Idag vil jeg vise jer denne SÅ fine sommer kjole fra Nelly, jeg har kastet min kærlighed på! Den er så fin, synes I ikke? Jeg elsker farven, pasformen og dens meget feminine look. Under kjolen, som jo har en dyb udskæring, havde jeg faktisk en glitter swimsuit fra Nelly også, men som dog er udsolgt pt. Den gjorde kjolen mindre bar ved brystet, samtidig med at den tilføjer lidt ekstra. Hvad synes I? Nu vil jeg komme i tøjet og ud af døren, vi skrives senere!

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

WHAT'S BEHIND