Seaside - Embellished triangle biknis

Silktop w/ laces – draped skirt

PicMonkey CollageEt af mine yndlings-outfit længe, jeg er ked af at jeg ikke har fået skudt nogle ‘ordenlige’ billeder til jer, men der har været sygdom og jeg har simpelhen ikke fået det gjort. Her har I dog lidt, så I kan danne jer et nogenlunde indtryk. Toppen er faktisk lidt made by me, eftersom jeg har klippet den ud af en jumpsuit jeg købte af min veninde. Jumpsuiten var SÅ smuk, men jeg vidste at jeg ikke ville komme til at gå med den, derfor klippede jeg det øverste stykke af og heraf kom denne smukke top som jeg er helt forelsket i.

Til den smukke top, har jeg min nye fine nederdel på, den er fra Birgitte Herskind, der er lavet af den lækreste stof! Den er ikke helt sort, men mere mørk koksgrå – er helt vild med den! Øreringene er fra Julie Sandlau, sandalerne er fra Buch og min skindjakke er fra ZARA. Hvad synes I om looket? Ha’ en fantastisk dag <3

CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2015-05-26 kl. 13.02.58918086-0080_5Skærmbillede 2015-05-26 kl. 13.09.46

 

2 kommentarer

  • Ser godt ud ;) Er vildt med at du valgte at omdanne jumpsuitet til en top :)
    Faktisk første gang jeg ser outfitphotos taget som en slags selfie, og må sige det er stadig vildt godt ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Seaside - Embellished triangle biknis