NAVYVBLUE NAILS

SIGNE HEINDORF CLINIQUE

P1010295 P1010298 P1010316 P1010319Hej piger! Jeg vendte tidligt hjem fra vores klasses blåbogstur, da der var problemer med varmen og jeg havde det dårligt om aftenen. Jeg vågnede op til feber og ondt i halsen – og det værste at det hele er, at Bloggers Delight holder KÆMPE 5-års FØDSELSDAG IDAG! Er simpelhen så ærgerlig over at jeg ikke kan deltage, og flashe den nye fine kjole jeg havde købt i anledningen af festen – jeg måtte dog lytte til min krop og blive i sengen, hvor jeg stort set har brugt hele dagen. Jeg tror dog dette har været tiltrængt og da vi har DIO, en stor opgave i skolen, den kommende uge, tænkte jeg at jeg måtte blive frisk ASAP.

I onsdags var jeg forbi SIGNE HEINDORF CLINQUE til ren forkælelse! Det var så dejligt og jeg har glædet mig sådan til at fortælle jer mere om min oplevelse i klinikken, hos de søde piger og Signe. Klinikken ligger super centralt i gåafstand fra metroen ved Kgs. Nytorv. Omgivelserne er som I på mine billeder kan se, SÅ lækre og helt igennem hjemmelige og luksuriøse. Dét at man føler sig hjemme og at der er en afslappende stemning i en klinik, er så vigtigt for at få en afslappende oplevelse – hvilket jeg i den grad gjorde! Jeg fik deres Quickfix Facial, som er en fugtbooster for huden. Særligt i den kolde vintertid, er den ren forkælelse for huden og de fleste af os, har virkelig brug for et fugtboost.

Til start bliver ansigtet afrenset, herefter bliver huden peelet og døde hudceller vil forsvinde. Afslutningsvist får man en dybdevirkende maske på, der fjerne fine liner og en dejlig creme til at beskytte huden. Behandlingen tager kun 30 min, hvilket gør den helt essentiel for kvinden på farten – og bedst af alt, opnås der samme resultater som en behandling på 1,5 time, produkterne er bare så super effektive. Behandlingen koster 495,- og I kan booke online på SigneH.dk. Selv havde jeg den seneste tid fået ret tør hud og kunne godt se min hud så træt og energiløs ud – efter denne behandling gik jeg hjem i seng og kunne se TYDLIGE resultater lige fra da jeg trådte ud af klinikken.

Udover ansigtsbehandlinger, laver Signe Heindorf Clinque også smuk spraytan (min personlige favorit), tandblegning og sugering + wax. I bør helt sikkert tage et smut forbi og mærke den dejlige atmosfære.

Untitled-1

3 kommentarer

 • Bente Heindorf Edslev

  Hej Signe
  Jeg vil gerne i kontakt med dig omkring Heindorf navnet. Jeg er ved at finde ud af hvor mange der egentlig hedder Heindorf.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bente Heindorf Edslev

  Hej Signe.
  Vil du hjælpe mig med at finde de øvrige der hedder Heindorf. Jeg kender kun Mads. må jeg ringe til dig. du kan lægge en nummer på min mobilsvarer 20991043

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

NAVYVBLUE NAILS